Farmors opskrifter fra 1946

mandag den 11. juli 2011

Glaseret skinke i godt selskab

Fryseren skal tømmes… for igen at kan blive fyldt op. Og fra dybet af dukkede en halv røget skinke frem. Hmm?? Et godt lag stærk sennep, dækket med farin og så en tur i ovnen på 200 grader i en time. Hviletid 20 minutter. Den blev lækker.
Dertil nye kartofler. De var store, så de blev delt på langs, kogt i 10 minutter og fik lov at stå i 10 minutter. Perfekt kartoffel-kogning.
Træsko-sovs… det hører sig til. En lækker kaperssovs… det er oz næsten for nemt at lave. En opbagning tilsat grønsagsbouillon, lidt citronsaft, en anelse fløde… og så selvfølgelig kapers i rå mængder.
Grønsager fra fryseren… man har vel lov at være doven?? Frosne grønsager overhældt med kogende vand to gange og de er stadig al dente… skal dog drysses med salt.
Arbejdstiden… tja små 20 minutter. Behøver jeg sige, vi næsten sprækkede??

4 kommentarer:

  1. Tro mig... det var det:-)

    SvarSlet
  2. I like the valuable info you provide in your articles.

    I'll bookmark your blog and check again here regularly. I am quite sure I'll learn many
    new stuff right here! Best of luck for the next!
    Feel free to surf my homepage chinese restaurant

    SvarSlet
    Svar
    1. Hi!! Thanks for visiting my blog, hope you find stuff, you can use.

      Sad to say, but I can't get into your homepage??

      Slet