Farmors opskrifter fra 1946

mandag den 21. november 2011

Himalaya krystalsalt


Efter at have haft Himalaya krystalsalt i kværnen… er der ingen tvivl i min verden, den er suveræn.
"Himalaya Krystalsalt" det NATURLIGE SALT, indeholder havets oprindelige sammensætning af jordens mineraler og sporstoffer.
Almindeligt salt er raffineret ("renset" i forskellige processer og behandlet med diverse kemikalier), så der kun er Natriumklorid (NaCl) tilbage. Endelig blandes der så diverse tilsætningsstoffer i.
Himalaya Krystalsalt er dannet ved solens udtørring af et hav for ca. 250 Mil. år siden.
Under dannelsen af Himalaya bjergene blev saltlaget trykket ned under overfladen hvor det i dag ligger i ca. 500 m dybde, godt beskyttet mod forurening og andre påvirkninger.
Det at den er naturlig, tiltaler mig meget. Desuden smager den godt… har et flot udseende i kværn… og de 30,- for et ½ kilo, dem giver jeg gerne.
5 ud af 5 J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar