Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 17. november 2011

Kylling m. let tilbehør


Jeg elsker, når jeg kan lave mad for næsten ingen penge J
Lidl havde tilbud på kyllingeoverlår… 10,- for 400g… to af dem.

2kg kartofler for 8,-
I skabet havde jeg ”salad beans” fra netto til 5,-

Desuden brugte jeg persille og majs fra fryseren.
Kapers, sennep, en klat smør og krydderier… fra basislageret.  
Pris for aftensmad til to… under 40,-
Rens kyllingeoverlårene under koldt vand… sørg for der ingen blodige rester sidder tilbage, det er vildt ulækkert.
Tør dem og smør dem med stærk sennep. Krydr med groft salt, peber og chiliflager.

Sættes i ovnen i ca. 45 minutter ved 200 grader.

Imens skrælles kartoflerne… som skal koge 15 minutter.
Hæld vandet fra og smelt smør i gryden… tilsæt persille i rå mængder.

Optø majsene (eller brug en lille dåse), hæld lagen fra bønnerne og kapers. Skyl det hele i iskoldt vand og lad afdryppe. Lav evt. en oliedressing med hvidløg.

Så er der klar til at blive serveret J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar