Farmors opskrifter fra 1946

fredag den 18. november 2011

Tøm køleskabet

Det hedder min menu tit… i alt fald en gang eller to om ugen.

Denne gang stod den på skiver af nakkekam stegt som vildt. De blev skåret i tern, vend i en olie med hvidløg og sambal oelek (knust chili i lage)

Så en tur i en 225 grader varm ovn i 15-20 minutter.

Imens blev der snittet lidt champignon, de røg i wokken først. Derefter snittet hvidkål og løg.

Da det hele var faldet sammen, tilsatte jeg en anelse soja og østerssauce.

Havde købt en kinaradise… (der er godt nok radise til mange dage J )den blev skåret tyndt og lagt på et lag af mixed babyblade (er de blevet lidt slatne, vækkes de til live i iskoldt vand i 30 minutter) og så et godt drys kapers.

Så blev der serveret grønsags-biks m. let salat.

Måske ikke den store kolonariske oplevelse, men det var hurtigt, ”gratis” og velsmagende… og ikke et øje tørt J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar