Farmors opskrifter fra 1946

søndag den 4. december 2011

Indkøb til julefrokost: 80 personer

8 glas hvide sild (600-700g)
5 glas røde sild (600-700g)
Rødløg 1 net
10 karrysalat
60 æg
1 kg rejer
2 mayonnaise
2 caviart
2 dild
5 kg ribbensteg
10 sylte
3 kg hamburgerryg
4 kg medister
8 poser mini-frikadeller
5 stk. leverpostej
2 glas rødbeder
3 glas rødkål
2 glas asier
7 glas kartofler
1 spand sennep
1 kg champignon
3 kg Grønlangkål
1½ liter Fløde
10 Rugbrød
6 Franskbrød
2-3 pakker Kiks (Tuc går bedst)
1 kg druer
Peberfrugt 5 stk.
10 pakker smør
3 pakker Margarine
14 pakker Tarteletter
10 dåser Asparges
4800g kylling inder filet
1 liter sødmælk
1 hønsebouillon terning
1 kg Mel 
2 bundter Persille
Tomater til pynt af tarteletter
Ost: 2 skæreoste (1 med kommen og 1 uden)
2 blåskimmeloste
4 camembert
Risalamande:
2 skåle  

Og sørg for sukker, eddike, salt, peber, laurbærblade, enebær...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar