200g bagemargarine
225g sukker
3 æg
1 tsk. Vaniljesukker
225g mel
2 tsk. Bagepulver
375g pære
70g hasselnødder
Drys:
4 spsk. sukker
Vask pærerne, fjern kernehus og stilk... skær i små tern. (Brug evt. pære fra dåse)
Hak hasselnødderne groft.
Pisk det bløde bagemargarine sammen med sukker.
Tilsæt et æg af gangen.
Sigt hvedemel, vaniljesukker og bagepulver i og vend til det er jævnt fordelt.
Vend pærer og hasselnødder i.
Bred dejen ud i en form på ca. 26 x 36 cm med bagepapir og drys med 4 spsk. sukker
Bag den på næstnederst rille i en 190 grader forvarmet ovn i 25 – 30 minutter.
Mærk efter om kagen er bagt... det gøres nemmest med en strikkepind. Stik den i kagen, er der ikke noget der hænger ved, er den færdigbagt. Ellers... giv den ekstra tid.
Serveringsforslag:
- Server evt. med creme fraiche smagt til med vanilje.
- Eller... flødeskum.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar