Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 7. april 2016

Fyldte peberfrugter


Jeg er kommet i en stime af retro-mad. Hvem husker ikke de fyldte grønsager, da de først kom på mode?? Dog er jeg ikke så begejstret for udgaven, hvor der kommer rå fars i grønsagerne... 

Fyldte peberfrugter:
Forskellig farvede peberfrugt i halve
300 g hakket oksekød (svin eller kylling kan bruges)
2 grofthakkede løg
1 peberfrugt i små tern
½-1 dl fløde
Salt og peber 
Feta



Først... starter du med at forbage de halve peberfrugter i 8-10 minutter, hvis du foretrækker dem bløde. Jeg foretrækker fyldte grønsager halv-rå... lige med undtagelse af løg (og kartofler)
Svits det hakkede kød på en tør pande
Når kødet skiller... tilsættes løg og peber-tern
Hæld fløde på lidt af gangen... retten skal ikke "sejle", men blot bindes sammen
Smag til med salt og peber
Fyldt fyldet i peberfrugterne... der må godt være top på og sæt i en 200 grader forvarmet ovn i 30 minutter
Smuldr en anelse feta på toppen... og server :-D


Ingen kommentarer:

Send en kommentar