tag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post4191687954165076579..comments2024-01-31T07:39:52.486+01:00Comments on Mini-hakkeren: Syltede grønne tomaterUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-35607601523514510912016-02-09T19:27:59.834+01:002016-02-09T19:27:59.834+01:00Hej :-D
Tak for en rigtig dejlig tilbagemelding, ...Hej :-D<br /><br />Tak for en rigtig dejlig tilbagemelding, det varmer, når nogen tager sig tiden til det.<br /><br />- PiaPiahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-67611367276758419552016-02-07T16:01:59.023+01:002016-02-07T16:01:59.023+01:00Hej
Rigtig dejlig opskrift. Lavede dem i sommers o...Hej<br />Rigtig dejlig opskrift. Lavede dem i sommers og har først lige smagt dem et ½ år efter :)Men da jeg lavede dem, manglede der lage så jeg måtte lave et opkog mere for at dække tomaterne. Skal helt sikkert lave dem igen i årAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-59614398005000058872015-11-04T05:10:09.447+01:002015-11-04T05:10:09.447+01:00Hej Alex
Sidst jeg syltede tomater brugte jeg Jal...Hej Alex<br /><br />Sidst jeg syltede tomater brugte jeg Jalapeño :-D<br /><br />Som du siger, er der stor forskel på chili, så oftest vælger jeg, at tage dem fra, når lagen hældes over tomaterne, for de bliver virkelig stærke, hvis de kommer med i glasset.<br /><br />"Stærke på den gode måde" siger kæresten... men for stærke for mig :-D<br /><br />- PiaPiahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-62361712995166400362015-11-01T12:31:33.941+01:002015-11-01T12:31:33.941+01:00Hej ser ud som en lækker opskrift. Hvilken type c...Hej ser ud som en lækker opskrift. Hvilken type chili anvender du , der er jo meget stor forskel i styrken på chilier <br /><br />alexAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/17050873832147841036noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-25165955037564268822012-10-21T10:34:30.482+02:002012-10-21T10:34:30.482+02:00Hej Lars
Tak for din søde kommentar... og ja, du ...Hej Lars<br /><br />Tak for din søde kommentar... og ja, du har fuldstændig ret. Efter et ½ år ca. er lagen blevet henad sirups agtig, på det tidspunkt er de virkelig lækre.<br /><br />- PiaPiahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-10229997869926243092012-10-21T09:05:28.755+02:002012-10-21T09:05:28.755+02:00Super gode tomater !!
Der er en væsentlig smagsfor...Super gode tomater !!<br />Der er en væsentlig smagsforskel ved at lade dem stå i eksempelvis 3 uger, i stedet for én - så de bliver givet vis kun bedre & bedre fremadrettet. <br /><br />Takker for opskriften :0)<br /><br />@LarsAnonymousnoreply@blogger.com