tag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post596647414088075256..comments2024-01-31T07:39:52.486+01:00Comments on Mini-hakkeren: Stuvet hvidkål - med lidt mere sprælUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-90765092296955619352015-03-21T10:07:07.316+01:002015-03-21T10:07:07.316+01:00Du har ret Elsebeth :-DDu har ret Elsebeth :-DPiahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-14105698068837672902015-03-15T14:12:02.811+01:002015-03-15T14:12:02.811+01:00Du har ret - først spiser man med øjnene. Engang v...Du har ret - først spiser man med øjnene. Engang vi skulle have kogt torsk, tænkte min mor, at det skulle der laves om på med hvide kartofler, hvid fiskesennepssovs og den hvide fisk. Siden har vi ikke kunnet spise kogt torsk her i huset UDEN rosenkål og gulerødder - det liver gevaldigt op og smager vidunderligt til. Jeg skulle også lige prøve på at servere stegte rødspætter UDEN tyttebærsyltetøj ...<br />Livet er for kort til kedeligt - og kønsløst - mad.<br />ElsebethAnonymousnoreply@blogger.com