tag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post7694670259897403202..comments2024-01-31T07:39:52.486+01:00Comments on Mini-hakkeren: Nem chokoladekageUnknownnoreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-73060118185643660622012-08-28T05:03:55.634+02:002012-08-28T05:03:55.634+02:00Hejsa
Æggesnaps er nok ikke den rigtige betegenel...Hejsa<br /><br />Æggesnaps er nok ikke den rigtige betegenelse, når man skal bruge helæg... det var bare den nemmeste måde at beskrive, hvordan konsistensen skal være ;-D<br /><br />Kh PiaPiahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-41647734647499355232012-08-27T20:17:26.872+02:002012-08-27T20:17:26.872+02:00hejsa :)
Du kan ikke lave æggesnaps, når der er h...hejsa :)<br /><br />Du kan ikke lave æggesnaps, når der er hvider i. Derfor tror jeg, at der skal stå pasteuriseret æggeblommer, for at det kan blive en rigtig æggesnaps.<br /><br />Kh...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-50156243448415711102012-08-25T08:33:29.995+02:002012-08-25T08:33:29.995+02:00Jeg er spændt på, om det virker uden natron. Fortæ...Jeg er spændt på, om det virker uden natron. Fortæller du lige, hvad du laver af ændringer??<br /><br />Kh PiaPiahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-78336763433686511762012-08-24T17:48:24.923+02:002012-08-24T17:48:24.923+02:00det skal jeg nok, laver den senere i dag og prøver...det skal jeg nok, laver den senere i dag og prøver uden natron, håber det lykkedesAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-39549205122202412312012-08-24T17:15:39.885+02:002012-08-24T17:15:39.885+02:00Der bliver jeg dig et svar skyldig, for jeg har al...Der bliver jeg dig et svar skyldig, for jeg har aldrig prøvet.<br /><br />Hvis du forsøger, så husk at tage højde for, hvor meget dej der er, for det er jo en ret stor portion... men hvorfor skulle man ikke kunne gøre det? Det er så muligt, den skal have noget længere tid i ovnen... men det tjekkes jo hurtigt med en stegegaffel.<br /><br />Melder du tilbage, hvis du forsøger??<br /><br />Kh PiaPiahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-44616916105193514992012-08-24T17:09:41.801+02:002012-08-24T17:09:41.801+02:00Kan den laves i en brødform/sandkageform?Kan den laves i en brødform/sandkageform?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-71653589904394416602012-08-10T18:59:42.935+02:002012-08-10T18:59:42.935+02:00Hej Nikki ;-D
Jeg har faktisk aldrig taget tid. M...Hej Nikki ;-D<br /><br />Jeg har faktisk aldrig taget tid. Men i en røremaskine vil jeg gætte på 10-15 minutter...<br /><br />Det skal være stift og blødt, ligesom i en flødebolle. Håber det hjalp ;-D<br /><br />PiaPiahttps://www.blogger.com/profile/05198494584682908452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8146442462557677357.post-35363631560592021712012-08-10T16:26:08.976+02:002012-08-10T16:26:08.976+02:00hvor lang tid tager det og piske æg og sukker samm...hvor lang tid tager det og piske æg og sukker sammen,til man kan vende æggesnapsen over sit hovedet?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17517477366618060834noreply@blogger.com