Farmors opskrifter fra 1946

søndag den 6. november 2011

Frisklavet færdigret

Jeg har tit stået og kigget på frisklavede færdigretter i den lokale indkøbsbiks. De ser lækre ud, og så er det jo vildt nemt.
I kurven røg en pakke… med koteletter på en bund af kartofler i en eller anden rød marinade, jeg ikke kan huske hvad var og med soltørrede tomater og ost.

20 minutter ved 175 grader… og så skulle middagen være klar.
Klap lige hesten… efter de 20 minutter var indholdet stadigt koldt og råt.

Efter yderligere 20 minutter var de taglagte koteletter halv rå, men med 30 minutter mere var retten… om ikke spiselig, så i alt fald tilberedt.

Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet, at en supermarkedskæde ville reklamerer med, de bruger de bedste og friskeste råvarer og alt er lavet fra bunden af dygtige fagfolk, når de vælger at bruge vacumpakkede forkogte middagskartofler.
Forkogte middagskartofler i plastik er efter min mening, om muligt… dårligere end kartofler på glas. Konserveringssmagen var tydeligt gennemtrængende, selvom kartoflerne var overdynget med en ubestemmelig marinade.
Koteletterne var spiselige… men jeg var også sulten efter den lange tilberedningstid. Helt klart… det kunne jeg selv have lavet både hurtigere, bedre og billigere.
Ud af 5 mulige… stort 0 herfra L

2 kommentarer:

 1. Puha, det er grum læsning. Der sker virkelig mange underlige ting hos SuperBest.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Olof ;-D

   Ja, det må man sige. Jeg er ialtfald færdige med Deres "færdig-retter". Samtidig er det jo vildt dyrt... og i princippet tror jeg, det er stop spild af mad, man betaler i dyre domme for. Misforstå mig ikke... stop spild af mad er rigtigt godt, jeg vil bare ikke betale for det i en forrettning, der vil jeg have "gode" produkter for pengene.

   Pia

   Slet