Farmors opskrifter fra 1946

onsdag den 19. juni 2013

Så dårligt…

… det er lige nøjagtigt sådan, jeg har det på nuværende tidspunkt.

Jeg ryster, sveder, har kvalme, spænder i samtlige muskler… og ryger alt for mange smøger, for så slet ikke snakke om mængden af kaffe.

Som jeg fortalte her, er jeg blevet fyret, men sidste onsdag fik jeg et telefonopkald, fra de nye, der overtager kantinen. Det er jeg selvfølgelig glad for, men hold nu kæft, hvor er jeg nervøs… og jeg skal først være der kl. 14.00.

Håber sådan, at klappen ikke ryger i, som den normalt gør, når jeg skal præsterer mundtligt… men glæder mig også utroligt meget, til det er overstået. Som flere af Jer sikkert har fornemmet, har min nuværende situation overskygget alt andet. Ååhh lad mig få lidt medvind!!  

5 kommentarer:

 1. Held og lykke.

  Sæt dig ned og skriv tingene op, som du gerne vil sige derinde. Forklar du er nervøs og derfor skrevet tingene ned, så du ikke glemmer noget.
  Træk vejret dybt - og tænk på det som noget godt og positivt. De ville jo ikke have ringet til dig, hvis de ikke synes du kunne være interessant til jobbet.

  SvarSlet
 2. Prøv at falde til ro og begræns kaffe og smøger - det er et dårligt signalement hvis du lygter for meget af det når du kommer til samtale om en stilling hvor du skal lave mad. Det er dog min egen mening.. Stort held og lykke og en masse medvind!

  SvarSlet
 3. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke. Det er meget almindeligt at være nervøs, og typisk er man jo også mere nervøs inden samtalen end under den. Det er i hvert fald min erfaring. Ventetiden er den værste, og når først man er i gang, går tiden såmænd hurtigt nok.
  Jeg må indrømme, at jeg har afholdt rigtig mange jobsamtaler, og jeg har sjældent oplevet, at folk ikke var nervøse. Hvis folk ikke er nervøse, og istedet har en lidt tilbagelænet og ligegyldig holdning, så er det simpelthen fordi de ikke ønsker jobbet nok.

  Mange hilsner fra

  Anne.

  SvarSlet
 4. Hej

  Træk vejret dyb, sådan at der kommer luft ud i hele kroppen....

  De fleste er vist lidt nervøse, når man skal vurderes.... :-)

  Når jeg har afholdt samtaler, gælder det om at vinde den jobsøgendes tillid. Og det gælder begge veje.

  Pøj pøj

  Kh
  Hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej piger

   Tak for Jeres søde kommentarer.

   Samtalen tog 1 time, de var rigtig søde. Desværre gik jeg derfra med en følelse af, at jeg overhovedet ikke solgt mig selv godt nok. Og den gode mavefornemmelse er udeblevet.

   Men nu må vi se...

   Slet