Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 10. juli 2014

3 år med Mini-hakkeren


Atter et år er gået... og Mini-hakkeren bliver idag 3 år. Beklageligvis et år, hvor jeg ikke er kommet med særlig mange indlæg på bloggen. Det vil jeg selvfølgelig gerne undskylde over Jer... alle mine dejlige følgere. 

En af grundene er... som sikkert nogen af Jer ved, at jeg har oprettet en anden blog Udelukkende rester, som mest af alt handler om mit hjertes-barn Stop Spild Af Mad. Den har været en tidsrøver at få op at stå, men nu er den, som jeg gerne vil have.

Det betyder så samtidig, jeg får mere tid herinde... hvor hensigten er nye og mere spændende tiltag, dog bliver Mini-hakkeren aldrig mere end "Let og lækkert hverdagsmad"... her får I ingen store kolonariske armbevægelser at se... men det ved I jo allerede :-D

Og hvad er der så sket siden sidst:

629 indlæg er det blevet til - (103 indlæg)

87 faste læsere på GFC - (+ 11)

101 faste læsere på Bloglovin’ - (+45)

Og jeg runder snart de 180.000 besøgende (+80.000)

Endnu engang... tak til alle Jer skønne læsere. Hvad var min blog uden Jer?? Har I ideer til, hvad I gerne vil se mere/mindre af, er jeg åben for forslag. Måske var tema-måneder/uger noget, der kan bruges??


4 kommentarer:

 1. Tillykke med bloggen! Elsker dine opskrifter og tips&triks :o) Jeg kan godt lide at du har jordforbindelse og skriver om hverdagsmad. Man bliver næppe Noma-kok, og hvorfor skal man plage sin familie med mærkelige eksperimenter i køkkenet, når der er så mange helt almindelige retter, man burde lære at lave :o)
  De bedste ønsker for dig og din blog her fra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Elena

   1000'ende tak for din søde kommentar... jeg er så glad for, du kan lide min blog, nøjagtig som den er. Tro mig... jeg har plaget min søde kæreste med underlige eksperimenter. Nogen virker... og nogen virker bare slet ikke :-D

   - Pia

   Slet
 2. Kæmpe tillykke med Fødselsdagen! Og TAK for dit fokus på madspild!

  Krammere,
  Selina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Selina

   ...min inspirationskilde :-D Tak for kommentaren.

   - Pia

   Slet