Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 14. august 2014

Kommentar-spam

Jeg elsker kommentarer... men i den seneste tid, er jeg blevet bombarderet med spam og nu magter jeg det ikke mere. At skulle slette mellem 20-30 spam kommentarer om dagen... er virkelig for nederen :-(

Jeg havde naivt nok håbet, at det gik i sig selv på et eller andet tidspunkt... men det gør det vist ikke. Så nu har jeg ændret indstillingerne på min blog... og krydser fingre for, det ikke afskrækker Jer søde læsere, som ønsker at lægge en brugbar kommentar.

Døjer I andre også med spam?? Ignorerer I det... eller har I sat en stopper for det?? 

10 kommentarer:

 1. Uhh, dem får jeg også mange af, hvis jeg ikke lukker af for dem. Ændrer kun indstillingerne, når jeg har en give away igang, for at alle kan deltage.

  SvarSlet
 2. Jeg har også op til 50 spamkommentarer hver dag.. jeg bliver sindssyg og har næsten givet op! Jeg har sat indstillingerne sådan at nye ip adresser/kommentarer skal godkendes før de vises.. så er folk fri for at se på spam, men det kræver også at jeg skal kigge igennem alle de spam kommentarer hver dag for at godkende evt nye læsere.. jeg aner ikke hvad jeg skal gøre! :'(

  SvarSlet
 3. Puha Jeg har døjet med det i laang tid, se f. eks, her:
  http://cupcakebyme.blogspot.dk/2014/02/spam-kommentarer.html
  og her:
  http://cupcakebyme.blogspot.dk/2014/05/den-som-drber.html

  Det har ændret mit adfærd på de andre blogge, og hvis jeg ved at bloggeren ikke har nogen "beskyttelse" mod Spam-kommentarer, så krydser jeg aldrig i feltet"Underret mig"...

  Men nu er jeg nede på et par spam-kommentarer om ugen, så det er næsten ingenting i forhold til før...

  SvarSlet
 4. Indtil videre går det fint = 0 spam ved at jeg har sat mine indstillinger sådan, at det kun er registrerede brugere og open id brugere der kan kommentere.

  SvarSlet
 5. Jeg har osse døjet med spam mails gennem et stykke tid og er faktisk ret træt af det. Jeg har haft "Kommentarmoderation" slået til af den grund jeg ikk gider alle de spam mails.

  Men nu har jeg prøvet at gøre om Elana viser i det første link, så må vi se om det hjælper

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige en lille opdatering... siden jeg ændrede mine indstillinger for 3 dage siden, har jeg kun haft en enkelt spam-kommentar :-D
   Hvor er det altså dejligt befriende.
   Tak for Jeres brugbare kommentarer.
   - Pia

   Slet
 6. jeg har også rigtig rigtig meget spam, men har indtil nu ikke gjort noget ved det, måske jeg snart skulle det, for ja det er mega træls..

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Micha

   Jeg er glad for, jeg ikke får spam, men samtidig er jeg også bange for, det nu bliver alt for besværligt til min dejlige læsere, som jeg selvfølgelig rigtig gerne vil have kommentarer fra.

   - Pia

   Slet
 7. Jeg har gjort som dig, men håber snart blogger finder på en bedre løsning.

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Olof... det ville være dejligt.

   - Pia

   Slet