Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 19. november 2011

Lammeculotte

Det smager mæhhh (gtigt) godt J og så er det super nemt at lave.

Rids fedtsiden i tern.

Læg culotten i en smurt folieform. Smør oversiden med en anelse olie. Riv skrællen af en økologisk citron henover og pres det halve af citronen over. Krydr rigeligt med Himalaya krystalsalt.

Sæt lammeculotten i en 220 grader varm ovn i 30 minutter. Culotten skal have en kernetemperatur på omkring 60 grader. Lad hvile i 20 minutter.

Server evt. lammeculotten med små bagte kartofler.  

2 kommentarer:

  1. Hej Pia

    Det ser dejligt ud, elsker lammekød..:-)

    Hilsen

    Lykke:-)

    SvarSlet
  2. Hej Lykke
    Det gør jeg også, men har haft en lang pause, fordi jeg havde et par tilfælde af våde uldsokker :-)
    En veninde fortalte så, jeg skulle droppe peber og hvidløg... og det virkede sørme. Lammekød smager igen godt.
    :-D Pia

    SvarSlet