Farmors opskrifter fra 1946

tirsdag den 14. februar 2012

Ægge-bolle


Jeg ville overraske kæresten med en ide, jeg et stykke tid har gået og rodet med. Jeg er blevet inspireret af denne opskrift, men ville gå et skridt videre… og lave ovnbagt æg i spiselig form J (ja altså i stedet for muffins-form)

Om det blev en succes?? Ja, det må man sige…

Jeg skar toppen af og udhulede et par dag-gamle boller .

Svitsede baconskiver en anelse og beklædte bollernes inderside.

Slog et æg ud i hver bolle… pyt med noget af hviden løber over, det kan stadig spises.

Så en tur i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.

Weee… det blev godt J Lækker smilende æggeblomme, stegt bacon… og en bolle der var sprød udvendig og svampet indvendig. Spis bollen med klør fem… alt andet er umuligtJ

Note: Næste gang vil jeg undlade at dække bollens bund med bacon… og hæve det i siden. Det må give en endnu mere svampet æggehvide-inderside…  (Prøv at sig det hurtigt, det lyder sjovt… æggehvide-inderside J)

2 kommentarer:

  1. Sikke en god ide, det må jeg prøve. Dejlig side du har her :-)

    Tænk nu over om du ikke har lyst til at komme med til madbloggertræffet........

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak for kommentaren :-) Og tro mig, jeg tænker så det knager...

      Slet