Farmors opskrifter fra 1946

tirsdag den 14. oktober 2014

Bøvl med kommentarer??Hmprfff!!! :-( Kender du mon det?? Du suser rundt på nettet og læser blogs... falder over en, du bare må kommentere, så du sætter dig godt tilrette med kaffekoppen inden for rækkevide og en kat der ikke vil slippe dig af syne.

Du skriver stolpe op og ned, tilsætter en omgang humor og tjekker for stavefejl... og ender med at sidde vældig godt tilfreds tilbage med resultatet. Du tager musen og klikker "Send"... og hvad sker der så?? Ikke en hujende fis... aaaarrgghhh (og en helt masse eder) Fåååck hvor har jeg prøve det mange gange her på det sidste.

"Men jeg er en meget tålmodig sjæl"... mumler jeg, mens jeg prøver endnu engang. Denne gang er kommentaren dog beskåret så meget, at der nærmest kun står en enkel sætning... bare lige for at vise, jeg har været forbi. Med rystende hænder klikker jeg send igen... aaaaarrggghhh samme resultat.

På dette tidspunkt... har jeg tastatur-aftryk i panden, af at banke hovedet ned i det adskillige gange... og en hjerneblødning er under opsejling efter et hysterisk anfald. Jeg prøver igen... denne gang med en enkelt smiley... men nu er jeg smart, for jeg kopierer min "fantastiske" kommentar inden jeg sender (med samme resultat som de forgående)... sætter kommentaren ind igen... og pludselig virker det sgu'. :-D

En fandens omvej, men det virker hver gang :-D Har du også haft problemer??

5 kommentarer:

 1. Nej - ingen problemer her :o) Men det er skide irriterende, når det ikke virker, for så ender jeg tit med bare at droppe det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla

   Ja, sådan ender jeg også tit, når det sker.

   - Pia

   Slet
 2. Ikke lige med kommentarer men da jeg ville sende en mail på en google-blog igår virkede linket ikk....MYSTISK

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Låvise

   Prøv at højre-klik og derefter klik på åben nyt vindue, så skulle kommentarfeltet komme frem... har jeg nørded mig frem til :-D

   - Pia

   Slet
 3. Thanks for sharing, nice post! Post really provice useful information!

  Giaonhan247 chuyên dịch vụ vận chuyển hàng đi mỹ cũng như dịch vụ ship hàng mỹ từ dịch vụ nhận mua hộ hàng mỹ từ trang ebay vn cùng với dịch vụ mua hàng amazon về VN uy tín, giá rẻ.

  SvarSlet