Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 15. november 2014

Stilhed


Måske du har undret dig over, hvor jeg er blevet af?? Men jeg er jo lige her. Lysten til at blogge om nye opskrifter, har jeg stadig... men det er ret længe siden, jeg har prøvet noget nyt... syntes jeg har så meget om ørene, at jeg ikke kan overskue det. 

Siden sommerferien har vi her på matriklen været i gang med at rydde op i alt vores... sagt på den pæne måde... gamle lort. Og jeg har slet ikke tal på alle de sække, der er røget ud. Vi har fået "nyt" soveværelse... og nu står stuen for tur. Var du i øvrigt klar over, hvor lang leveringstid der er på en sofa?? Så kan jeg informere dig om, at du sikkert ikke kan nå det inden jul. Vi er heldige... og skal modtage den d. 22 december. Hvis det glipper, skriger jeg... magter ikke at skulle vente til ind i det nye år.

Oprydningen (som vi stadig er langt fra færdige med) har dog gjort, at jeg føler, jeg igen kan trække vejret... og der er ingen tvivl om, at mit hjem nu skal være med minimum at pyntegenstande, som eneste funktion har er at agerer støvsamlere. Alt som kan skrues op på væggene ender der... og lave møbler hvor man ikke kan komme rundt med støvsugeren er "no - go". 

Men udover det... fik jeg for 1 måneds tid siden anden arbejdsplads (samme firma) hvilket i begyndelsen var hårdt. 9 år på samme sted er virkelig svært at give slip på, men nu har jeg fået "nye" kollegaer, anden arbejdsrytme og større andsvar inden for mit område + at jobbet er langt fra så stressende... men hold da kæft hvor er det svært, at komme ned i gear. Jeg har jo været vant til at spæne rundt er ikke en af dem, der står i hjørnerne og snakker

Nå... men kæresten er blevet lidt utålmodig. Bilen med jyde-krogen står klar med endnu et læs... så vi ses :-D

2 kommentarer:

 1. Dejligt med ekstra luft efter oprydning og arbejdsskift, det er skønt at kunne trække vejret :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne

   Du har fuldstændig ret :-D

   - Pia

   Slet