Farmors opskrifter fra 1946

søndag den 23. august 2015

Squash-deller


Jeg rider lystigt videre på Squash-bølgen :-D

6 lækre deller
2 tsk. salt
175 g squash - revet og presset fri for væde
50 g finthakket rødløg
1 fed presset hvidløg
1 kogt kartoffel 
2 æg
5 spsk. mel
Rigeligt med friskkværnet peber

Riv squashen... til omkring 200g presset fri for væde, skal du bruger 500g... drys saltet over og lad squashen trække en lille halv time, hvor der jævnligt vendes rundt i den
Pres squashen fri for væde... det gøres nemmes i et kæde. Tro mig... jeg er storforbruger af stof-bleer :-D
Bland squashen med de øvrige ingredienser
Steg dellerne i en blanding af smør og olie... 2-3 minutter på hver side
Server dellerne med ovnbagte grønsager og kold "sauce" :-D




Ingen kommentarer:

Send en kommentar