Farmors opskrifter fra 1946

onsdag den 9. november 2011

Benløse fugle

Hvad gik der lige galt der?? L
4 stk. skært oksekød i skiver blev indkøbt… med røget spæk.
Så skulle de bare rulles med persille, bindes og krydres med salt og peber.

Så langt så godt.
Svitses i margarine.

Tilsættes hakket løg, lidt persille… og vand.

Simre, simre, simre… i en time.
Da halvdelen af tiden var gået, tilsatte jeg lidt knoldselleri… fordi jeg havde noget J

Fuglene blev lagt til side, mens fonden blev kogt lidt ind, siet og jævnet med maizena udrørt i vand.
Op i sovsen med fuglene.

Så er der serveret… det ser jo lækkert ud…meeeeeen  

Note:
·       Fuglene… de var seje L
·       Sovsen smagte dejlig… men looket var alt for glasagtigt.(Tilføjer evt. lidt fløde og kulør næste gang)
·       Kartoflerne… de var gode. Men jeg elsker oz kartofler.
Jeg aner ikke, hvor/hvad der gik galt med kødet… men igen en traumeoplevelse. Jeg blev skide sur… så nu står kæresten for maden i et stykke tid.
Jeg skal komme efter dem… de der fugle J Er der nogen, der har gode råd??

6 kommentarer:

  1. Husk at benløse fugle skal koge længe 2 timer. så kødet falder fra hinanden.
    Tilsæt mælk eller fløde så du ikke får det klare look. og husk at jævne sovsen. :-)

    SvarSlet
  2. Hej Klaus.
    Jeg vil helt sikkert give dem længere tid næste gang :-) jeg fulgte bare anvisningen på pakken.Hæ hæ... det ser måske ikke sådan ud... men sovsen er jævnet :-) Tak for din kommentar

    SvarSlet
  3. Hej Pia

    Benløse fugle smager himmelsk :-)Har ikke fået det i mange år, det må jeg lave igen snart..

    Du har også en rigtig god blog, så vil kigge herind jævnligt..:-)

    Hilsen

    Lykke

    SvarSlet
  4. Hej Lykke

    Ja det gør de... når de er lavet rigtig :-)
    Du skal være velkommen.
    ;-D Pia

    SvarSlet
  5. oksekød har altid godt af en snaps !

    SvarSlet
  6. Det havde jeg godt hørt :-) det vil jeg prøve næste gang. Tak for din kommentar...

    SvarSlet