Farmors opskrifter fra 1946

tirsdag den 15. januar 2013

Røgede østers på brød


Ind imellem når jeg handler, ryger der et eller andet i kurven, jeg aldrig har prøvet før. Så må det bære eller briste J Denne gang var det røgede østers… som viste sig at kunne bære.

Da jeg åbnede dåsen, blev jeg godt nok en anelse betænkelig. Jeg ved ikke, hvad jeg havde forventet mig… men da jeg snuste til dem, var det en duft, jeg kunne forlige mig med og der gik da heller ikke mange sekunder, før der røg en prøvesmagning i munden. Jeg er solgt J


Hvad stiller man så op med den dåse guld? Jeg valgte en enkelt anretning… ristet toast smurt med smør, hjertesalat, wakame tangsalat, drænede røgede østers og rigeligt citron, salt og peber.

Note: Dejlig røget smag… som passer sædeles godt til tangsalaten. Skal klart bruges som før middags snack eller som bestanddel til en enkelt forret. Her vil jeg dog kun lægge en enkelt østers på en lille rund skive brød (udstukket). Kæresten fablede lidt om en dressing eller mayonnaise… det kunne jeg også forestille mig, men man skal nok være varsom, da jeg ellers tror, det hurtigt kan blive vammelt.  

4 kommentarer:

 1. I just bought it from the Netto, it was on offer 8 kr. But taste was 100 kr worth, Hilsen Emils Hot House i Odense

  SvarSlet
  Svar
  1. I'm so glad to know, you liked it

   Slet
 2. HVOR kan man købe den idag?? Jeg har ikke kunne finde dem.....

  SvarSlet
 3. De kan fås i Meny i Hørsholm, men her koster en dåse 45 kr.

  SvarSlet