Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 23. februar 2013

Manglende aktivitet

Måske der er nogen, der har undret sig over min manglende aktivitet på bloggen??

Det er altså ikke sådan, at jeg har mistet lysten til min blog… men jeg er fuldstændig drænet for energi i øjeblikket. Jeg har allerede været sygemeldt to gange i år… og hos min kollega står det ikke meget bedre til. Så når jeg har været en anelse på højkant, er hun røget til bunds. Piiiv… Det vil sige… at efter sygdom har den stået på overarbejde i stor stil, som så igen har trukket mig ned.

Lysten til mad, har vendt sig til madlede… og jeg har helt klart sprunget over, hvor gæret er lavest K Utrolig så længe man kan leve af toast og rugbrød… men når man skal hoste sig gennem et måltid, mens snottet løber i stride strømme, så mister man altså appetitten L Et eller andet sted er jeg ligeglad, men iihh guder hvor jeg føler med min tålmodige kæreste. Er ret overbevidst om, han gerne snart vil have den ”gamle” Pia i køkkenet igen.

Hvad gør alle I andre for at komme gennem de kolde måneder??? Snottet og alle andre ubehageligheder??  

8 kommentarer:

 1. Drikker varm hyldebærsaft med honning og citron - det er bare lykken ...

  Snarlig bedring, Pia!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må jeg vist hellere prøve... alle gode råd modtages og afprøves med kyshånd.

   Rom-toddy virker ikke... men det gør det noget sjovere at være syg ;-D

   Slet
 2. Rigtig god bedring - jeg kæmper selv med sygdommen herhjemme.. Een sygedag pr. uge de sidste fire uger.. Og denne uge bliver bestemt ikke bedre, har ligget flad hele weekenden.

  Håber snart foråret kommer, så den her dumme influenza kan forsvinde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler med dig, for jeg ved lige nøjagtigt, hvordan du har det....

   Slet
 3. Hvis I har badekar, er her kuren, der får dig til at svede skidtet ud: Tilsæt sennepspulver til badevandet. Fyld ikke helt op, for når du er kommet i (med et håndklæde under hovedet!), skal den person, der holder øje med, at du ikke bliver dårlig i det varme vand, tilsætte mere og mere af det varme vand, til du ikke kan klare mere! Det er vist en meget gammel kur. OG den virker!!! På mig og dem jeg har haft i karret her.
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elsebeth ;-D

   Lyder spændende, men det har jeg desværre ikke mulighed for... men vil klart formidle tippet videre til dem, jeg kender... som også ligger på langs.

   - Pia

   Slet
 4. Samvirkes Nyhedsbrev er lige landet i min bakke. Der står, at man skal putte 100 g sennepspulver i fodbadet; det skulle kunne tage en forkølelse i opløbet - og en influenza. Det kunne du jo prøve med VARMT vand!
  Elsebeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elsebeth.

   Tak for rådet... det skal prøves ;-D Det kan jo ialtfald ingen skade gøre.

   - Pia

   Slet