Farmors opskrifter fra 1946

mandag den 21. april 2014

Chili-lakrids marineret grill-koteletter


Er det bare mig... eller kommer der efterhånden ikke lakrids i alt?? Nu elsker jeg lakrids, så det passede mig storartet, da kæresten kom slæbende på en pakke grill-koteletter, det havde jeg ikke regnet med :-D


Selvfølgelig skulle de prøves... dog ikke på grill men på pande. Jeg må tilstå, begejstringen fra min side forsvandt som dug for solen. Man kunne knap nok fornemme lakridsen... hvor imod chilien var så overdøvende, at det var synd og skam. Forestil dig en kotelet badet i Sambal Oelek... kan du høre, det ringer for ørene??

Til dato er de chili-lakrids marinerede grill-koteletter nok det dårligste for-marinerede produkt, jeg har smagt... så dem vil jeg på ingen måde anbefale.

Har du smagt dem?? 

1 kommentar:

  1. Jeg har i et stykek tid købt dem de sælger i Fakta og været begejstret.
    Men har lige købt ferskt stribet flæskekøød, lkridspulver og så vil jeg prøve at eksperimenter med at lave min egen marinade og jeg lover dig for at den bliver bedre.
    Jeg prøver at huske at smide en kommentar og link til opskrift, når jeg er kommet så langt. Det kan godt tage en uges tid.

    SvarSlet