Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 23. juli 2015

Frokost i Hobro

Det er snart ved at være 3 år siden, vi første gang var på Bie's Bryghus... så vi besluttede, at det skulle prøves igen. I mellemtiden er der dog kommet nye kræfter til, men det gjorde sandelig ikke oplevelsen ringere :-D


Når nu man er på et bryghus, skal man selvfølgelig have øl til og jeg havde glædet mig til den skønne Pale ale, jeg forelskede mig i sidst og blev ikke skuffet. B er mere til de tunge mørke, men så meget hår på brystet har jeg ikke. Serveret med en lille skål salte mandler... så var stilen ligesom lagt :-D


Menukortet er hverken stort eller prangende, men lige nøjagtigt stort nok til, at der er lidt for enhver smag. Men hvad skal man vælge??


B valgte Superliga-burgeren... og hold da op et monster :-D Jeg fik allernådigst lov at smage. Magen til lækker bøf har jeg sjældent smagt.


Jeg valgte tappas'en... 5 forskellige pølser, skinke, rejer, 3 slags ost, knasende sprøde grønsags chips, chokolade kiks, bær og en lækker kold rabarber suppe.Serveret med dampende varmt brød, smør og forskelligt dyppelse.


Pssst... og så ikke et ord om, at jeg faktisk ikke fik, det fantastiske rugbrød, jeg ved, de laver :-D Jeg var ovenud tilfreds... det smagte så skønt.

Kommer du forbi Hobro, må du endelig ikke snyde dig selv for den oplevelse. Fine omgivelser, venlig betjening, skøn øl og lækker mad... så er lykken gjort.

Note: Indlægget er ikke sponsoreret.

2 kommentarer: