Farmors opskrifter fra 1946

fredag den 11. marts 2016

Oksefarsbrød med rygeost


Skal du have oksefarsbrød i weekenden?? Så snyd ikke dig selv for en skøn smagsoplevelse. Tilsæt din opskrift 3-4 spsk. rygeost. Du kan smøre det på mellem to lag... eller røre det i farsen. Det er seriøst noget, der smager :-D

God weekend til alle

5 kommentarer:

  1. Uhhmm det lyder lækkert med rygeosten, den idé må (osse) lige huskes til næste gange gang der hopper et bægre rygeost i kurven :-D

    God weekend

    SvarSlet
    Svar
    1. Og når nu bægeret er i kurven, må du endelig ikke glemme at afprøve rygeost-dressing. Rygeost, cremefraiche, citronsaft, salt og peber :-D

      Slet
    2. Så det er altså en stor portion rygeost vi er ude i kan se fornemme :-D

      Slet
    3. :-D Tjaa... når nu, du alligevel skal i gang

      Slet