Jeg læser ikke ret tit ugeblade
Deller af torskerogn
6-8 stk.
200 g kogt torskerogn fra dåse
150 g bagt kartoffel... eller kogt (uden skræl)
1 lille hakket løg... undgår rødløg, de giver en "dum" farve tilberedte
1 æg
1 spsk.mel
1 spsk. hakkede kapers
Salt og peber
Mos torskerogn og kartoffel godt sammen
Tilsæt de øvrige ingredienser
- og smag til med salt og peber
Steg dellerne i smør i 3-4 minutter på hver side
Når de skal vendes... er det nemmest at bruge en paletkniv, da dellerne er ret porøse
Server med kogte kartofler, persillesovs og en lækker salat
Note:
Er der deller i overskud, brug dem næste dag på rugbrød evt. med remoulade og citron
Istedet for kapers kan bruges rød snackpeber eller cornichoner
Tilsæt "farsen" krydderurter... dild, persille eller purløg
Ingen kommentarer:
Send en kommentar