Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 20. oktober 2012

Oplevelsesgaver… se dig for


I september havde vi investeret i 4 ”Bad med Garra rufa fisk” oplevelsesgaver. Anledningen var fars 80 års fødselsdag og jeg må ærligt tilstå, efter at have læst adskillige anmeldelser, var jeg allerede vildt begejstret og helt sikker på, det var den helt perfekte gave.

Efter lidt søgning viser det sig, at Skive… nærmere betegnet AkupunkturHuset, er det nærmeste sted for os. Og efter en forvirrende telefonsamtale, hvor jeg på et tidspunkt kommer helt i tvivl om, om de overhovedet modtager de gavekort, fik jeg bestilt en tid… onsdag kl. 18.00. Vi får stavlet mine forældre i bilen og med en tung fod på speederen, lykkedes det os, at nå frem på en god time.

Vi kommer ind… venter og venter lidt mere… samtidig med, vi læser husets almindelige priser. Weee med den pris, vi har betalt for oplevelseskortene, tegner det til, at der bliver en eller anden slags form for luksus. Det kunne være efterfølgende massage eller vin og frugt på bassinkanten. Men der tog vi grundigt fejl.

Vi bliver vist ind i et lille rum. Bliver spurgt om vi har prøvet det før, hvilket vi selvfølgelig siger nej til og så forventer en eller anden form for forklaring på fiskene… hvor de kommer fra, hvad godt de gør osv. men nope… vi får at vide, vi skal vaske fødder, bruge vores medbragte håndklæder og så ellers bare hoppe i karret. Øhh ok!!

Ja, selvfølgelig havde jeg kamera med og billederne nedenfor viser lidt af den ”luksus” vi sad i.
Den intime hygge… den var allerede brændt ned L
 
Det lille tekøkken man havde valgt skulle blive… lækkert L
 
Viskestykke til tørre… L

Skuffelsen bagefter stod malet i ansigtet af mig. Den oplevelse, der skulle have været en lækker og sjov fornøjelse, blev kraftigt overdøvet af den manglende kundepleje og faciliteterne. Og så tog jeg ikke engang billeder af baderummet, hvor håndvasken ikke havde set en klud, i jeg ved ikke hvor længe. Øv!!

Nå… men det hele var nu altså ikke negativt. Selvskabet fejlede ingenting og oplevelsen med de mange sultne fisk, bragte jubel og fnis… selvom en time på kanten af et bassin på en tynd hynde, hvor man nærmest kunne mærke knasterne fra bassinet igennem (kraftigt overdrevet) tog hårdt + endnu en time i bil hjem. Planen var, vi skulle have været ude at spise bagefter, men det orkede vi simpelthen ikke.

Under alle omstændigheder er jeg slet ikke færdig med Garra rufa fisk… langt fra J Men om det var pengene værd?? I alt fald ikke vores oplevelse i Skive, der var alt for mange overskyggende elementer, desuden er priserne langt lavere, hvis man søger på nettet. Se f.eks. her

For vores vedkommende… var det ikke bare penge, vi kunne have sparet, men også to timer i bil. Så kig dig rigtig godt for, inden du vælger den nemme løsning med et oplevelses gavekort.

2 kommentarer:

  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  2. Man er nødt til at tjekke priser vs. kvalitet på diverse sammenligningssider, eksempelvis: De Bedste Oplevelsesgaver

    SvarSlet