Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 15. august 2013

3 x squash


Så er squash-sæsonen for alvor i gang. For mit vedkommende betyder det 8 ball squash i overflod… faktisk så mange, at vi ikke selv kan nå at spise dem, men vi forsøger…


Min helt klare favorit er store squash-brud. . Lækre bløde boller som kan bruges til sandwich… eller blot med koldt smør. Find flere opskrifter på brød her. 


 

 

 

Syltede squash
står også højt på listen og familien modtager dem gladelig. En leverpostejmad med dem… og ikke et øje er tørt, men de er så sandelig heller ikke dårlige, som surt til varmt mad. Kig her, hvis du vil se flere syltede sager.
 
Stop Spild Af Mad -supper kan jeg heller ikke komme udenom. Det er simpelthen den nemmeste form for suppe… og du bestemmer helt selv, hvordan den skal smage. Kig evt. her, hvis du vil have inspiration til supper.  


4 kommentarer:

 1. Aldrig hørt om 8ball squash før, er der nogen forskel på dem og alm. squash i smagen, eller er det bare formen?

  Og tak for inspirration, jeg har først lært at nyde squash for et par måneder siden, men nu er de fast inventar i mit køleskab. Jeg elsker dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene

   Nej... der er ingen forskel i smagen, men de runde er bare så nuttede, at det er dem, jeg absolut må have i kolonihaven ;-D

   Jeg er glad for, jeg kunne inspirerer dig.

   - Pia

   Slet
 2. Hvor er det dog en fin servering af suppen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sysleren

   Tak skal du have. Som sagt... får vi virkelig mange 8 ball squash, så selvom det egentlig er mad spild, leger jeg også med dem. Og det er lidt sejt, at servere i skallen :-D desuden... er man mere sulten, kan man jo bare spise den.

   I øvrigt... suppen holder sig rygende varm længe, det gør den ikke altid på en tallerken.

   - Pia

   Slet