Farmors opskrifter fra 1946

søndag den 6. december 2015

Mad og bold i Boxen

Det er en træt, glad og hæs madblogger, der sidder med en skøn oplevelse i kroppen:-D Vi var nemlig inviteret til håndbold i Boxen... Danmark-Japan... og det med VIP status. Helt ærlig... følte mig faktisk lidt, som en vigtig person.

Vi havde VIP parkering... 20 skridt fra indgangen, hvilket var dejligt, da "Helga" viste sig fra sin ubarmhjertige side. 
Vi havde vores egen VIP balkon



Et dækket bord, fyldt minibar og kølige bobler til velkomst... skænket af vores egen tjener selvfølgelig.


Udsigt til banen midtfor... så bliver det vist heller ikke bedre. Boxen kogte... da den Danske Nationalsang blev skrålet for fuld hals af omkring 12.000 glade tilskuere. 

Men... inden vi kom dertil, skulle jeg lige en tur forbi "mad-himmelen" :-D (Gad godt at være en flue på væggen i det køkken... på trods af fare for et klask af et viskestykke... ha ha)



Til forret:
Chilimarinerede rejer med ærtepuré
Røget lakserilette med dild, kapers og syltede rødløg
Bagt torsk med urtetapenade og sennepsdressing
- brød og smør



Til hovedret:
Steak af oksemørbrad med krydderurter - hertil Pommes Anna, ristede svampe, gulerodspuré, grøn salat og okseglace

Vine:
Chardonnay, Chivite, Navarra, Spanien 2011
Coudolet de Beaucastel, Rhone 2011

Dessert:
Kaffe og hjemmelavede flødeboller
- og en lille skarp :-D

Det hele var simpelthen så fint og lækkert... og lagde en god bund, til et brag af en håndboldkamp, hvor Danmark var klart overlegne. Hold nu op... hvor fik Japan bølle-bank :-D 


Oplevelsen var et "kinder-æg" af de rigtig gode... familie, mad og underholdning i stor stil :-D


2 kommentarer:

  1. Ser ud til, at I havde en fin dag. Men hvem havde dog dækket bordet og lagt bestikket på ...
    Elsebeth

    SvarSlet
    Svar
    1. Fniis... det var forud-bestilt, for vi er alle venstre-håndet i familien :-D

      Slet