Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 17. marts 2012

Reste-biks


Forleden da vi fik skinkeculotte blev der en del rester tilbage af det hele. Og hvad er mere nærliggende end at lave biksemad, så køleskabet er gabende tomt til weekenden? Det har to fordele…Stop spild af mad og det er nemt at komme gennem ugens rengøring af køleskabet, inden det skal fyldes op igen J

Nu er det ikke sådan, at jeg vil komme med en længere udredning om, hvordan man laver og serverer biksemad… det tror jeg alle kan finde ud af, men blot fortælle om et par enkelte konstateringer.

Here goes… kartofler, kød og løg skæres i mindre stykker og steges på en pande med ”Brase kartoffel krydderi”… som kan købes her Hedebogaard eller i en Tiger-butik. Det lyder måske en smule lala… men det smager hammergodt J

Ja… selvfølgelig skal der spejlæg til.

Nogen vil måske mene, at salat ikke har noget at gøre til biksemad… ok… men det har det hos os.

Og så var der lige det med champignonsovsen L Eller hvad man i alt fald ikke skal gøre. Jeg havde valgt at opvarme den i mikroovnen… hurtigt, nemt og ingen tilsvinede gryder. Hmprff L Lad være med det, det kommer der ikke noget godt udad.

Ja, champignonsovs er en fed oplevelse… men så detaljeret, kunne jeg godt have undværet at se den. Vi fiskede champignonerne op med så lidt fedt som muligt… og så var der serveret.

2 kommentarer:

  1. Restemad er seriøst godt - især fordi der kan komem alt muligt i.

    Ser lækkert ud, det her! Nam.

    Og tusinde tak for henvisningen til os :-))

    SvarSlet