Farmors opskrifter fra 1946

søndag den 13. maj 2012

Give-away

Vinderen er fundet !!!!

Jeg har fået to ens bøger… ”Naturens spisekammer” af Anette Eckmann. En lækker rigt illustreret bog, der fortæller om alt det derude, vi overser eller slet ikke forbinder med madlavning. Læs evt. mere her


Jeg har kun brug for den ene, så den anden vil jeg forære væk til en af mine faste læsere. For at deltage i lodtrækningen… skal du allerede være fast læser, ellers… skynd dig at blive det J Desuden skal du skrive en lille kommentar om, hvilket af mine indlæg i tidens løb, du har syntes bedst om.

Udtrækningen finder sted ved 50 faste læsere… eller senest på Mini-hakkerens fødselsdag d. 10. juli 2012 J

33 kommentarer:

 1. Hej - jeg har lige meldt mig som fast læser og vil gerne deltage i din give-away. Krydser fingre. Med hensyn til hvilket af dine indlæg jeg har syntes bedst om, så må jeg melde pas da jeg som sagt først lige har "fundet" din blog. Men glæder mig til at følge dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Nu har jeg fulgt dig i nogen tid, og mit favoritindlæg er helt klart den nemme chokoladekage, - DEN ER BARE GOD

   Slet
 2. Dine pizzaer skal jeg altid lige checke ud....og dine råsyltet rødløg skal afprøves på et tidspunkt. Men jeg kunne nu også godt lide dit indlæg om din brors sos boller :-)
  Og så synes jeg altså at du skal skrive til Belladotte, så din give away kan komme på hendes blog med give away :-)....din give away, men så sandelig også din blog, fortjener at blive set af flere :-)
  Lene

  SvarSlet
 3. jeg melder mig som fast læser og ligger din give away her Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 4. Jeg vil gerne være med. Har lige tilmeldt mig som fast læser via GFC.

  SvarSlet
 5. Jeg vil også super gerne deltage, men har først opdaget din blog nu. Derfor må dette indlæg være mit yndlings! ;)


  Vh stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Jeg er ny læser, men har da lige kigget lidt. Nutella er helt sikkert det farligste indlæg, og derfor ikke yndlings. Så det må blive rødløg. Mums!

  SvarSlet
 7. Jeg vil gerne deltage, men er som flere helt ny-tilmeldt, og har derfor endnu ikke et yndlings - men alt der har med bagning at gøre kan fange min interesse! :)

  SvarSlet
 8. JEg er lige kommet herind, så jeg kender ikke dine indlæg endnu. Men jeg melder mig som fast læser :)

  SvarSlet
 9. Uhh. Lige en bog efter mit hjerte og tankegang. X'er alt, for at vinde den.
  Kan desværre ikke svare på dit spørgsmål, men din blog vil helt sikkert blive besøgt ofte fremover, da jeg spotter mange gode og lærerige indlæg.
  Hader bla madspild.

  SvarSlet
 10. Vil da gerne vinde den bog... glæder mig til at følge din blog.

  SvarSlet
 11. Jeg vil gerne deltage, så skynder mig at tilmelde mig som fast læser :)

  SvarSlet
 12. Sikke en fin give away(:
  Jeg er først lige blevet læser af din blog, men jeg glæder mig til at få noget inspiration omkring mad(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
 13. Skøn skøn giveaway! jeg vil meget gerne være med, da jeg er ny fast læser har jeg ikke et favorit indlæg men jeg må da sige at dette indlæg er ganske interessant (:
  Jeg kommer nok til at følge med i dine madplaner da vi godt kunne bruge lidt inspiration derhjemme.

  Kig forbi mine 3 giveaways

  SvarSlet
 14. For dælen hvor ser den spændende ud, den bog!

  Jeg vil meget gerne deltage - og glæder mig til at følge din blog!

  KH
  tina

  PS: Det her indlæg er mit favoritindlæg. For det er din give away, som fik mig her ind på siden :-)

  SvarSlet
 15. Deltager meget gerne, vil så gerne eje den bog :)
  Indtil videre er dette mit yndlingsindlæg, da det var det der fik mig til at kigge forbi, men glæder mig til at læse meget mere, for det ser ud til du har skrevet nogle spændende indlæg :)
  KH Micha

  SvarSlet
 16. Den bog tror jeg godt, jeg kunne lære noget af, så jeg er også med. Jeg glæder mig til at følge din blog, jeg kunne godt bruge nogle ideer til at begrænse madspildet:-)
  Hilsen Karen

  SvarSlet
 17. Skøn giveaway og herlig blog
  Deltager meget gerne

  Margit fra Creative Tail
  margit.rosenaa(snabela)gmail.com

  SvarSlet
 18. Jeg er lige blevet fast læse på din blog, efter at have set din giveaway hos dkgiveaway bloggen:) Jeg elsker madblogs, så er sikker på at din blog nok skal være en jeg vender tilbage til ofte, for at finde inspiration. Jeg kiggede lige hurtigt dine indlæg igennem, under nogen af de emner som jeg er gladest for. Og jeg tror at mit yndlings indlæg lige her i første omgang må være det med marcipan/nougat sneglene. Dem kunne jeg godt få lyst til at lave, sådan meget snart :) Men må give dig ret i at det grønne marcipan ikke gjorde noget godt for sneglenes udseende. På billederne kunne det godt ligne pesto lidt, og jeg kunne lige forstille mig hvor grimt det ville være, at få en marcipan/nougat smag i munden hvis man forventede en pestosmag, eller omvendt. :D Der er ikke noget værre. ;) Men udover det så tror jeg godt, jeg kunne abstrahere fra den knap så lækre farve og nyde sneglene med åbne øjne. :)

  Jeg synes det er en rigtig fed bog, og krydser fingre for at jeg er den heldige :)

  Min mail er Lah09(a)live.dk ((a) er i et forsøg på at undgå spammail)

  SvarSlet
 19. nu er jeg ny, men efter lige at have skimmet nogle af dine indlæg - så kan jeg se at vi begge godt kan lige pizza - så det bliver nok dem der bliver nærlæst i fremtiden :)

  SvarSlet
 20. Jeg kan generelt godt lide dine indlæg om billig mad til to. :)

  Line

  SvarSlet
 21. Har lige kigget rundt på din blog.... og den vil jeg helt sikkert gerne være fast læser af.
  Der er mange gode mad forslag, som jeg skal have kigget nærmere på :)
  Og så ser bogen rigtig spændende ud.... så deltager meget gerne i din Give Away !

  SvarSlet
 22. Sikke en fin give away! Jeg vil meget gerne være med :) jeg er lige blevet fast læser, så jeg har ikke et favorit-indlæg. Men jeg glæder mig til at læse med - dine mad-ideer og opskrifter ser super lækre ud :)

  Kig også meget gerne ind til min give away:
  http://kreativitaz.blogspot.com/2012/05/min-allerfrste-give-away.html

  God weekend!

  Vh Jennifer

  SvarSlet
 23. Skøn give away. Jeg er ny læser, så jeg har ikke rigtigt et favorit indlæg endnu, men efter at have kigget rundt på bloggen ser det ud til at du har mange spændende opskrifter, og jeg kunne især godt tænke mig at prøve nogle af dine opskrifter med kylling :)
  malene_ruskjaer(snabela)hotmail.com

  SvarSlet
 24. Jeg vil gerne deltage i din Give Away :)

  Jeg er først lige faldet over din blog, men har nu kigget lidt rundt.. Der er i hvert fald en masse god inspiration til madlavning.. Jeg er selv stor fan af wraps - så idéen med pesto og ost mellem to wraps går rent ind hos mig. :)

  SvarSlet
 25. Den gad jeg godt at vinde! Er først stødt på din blog nu, men den er lige noget for mig, da jeg selv er meget optaget af at mindske ressourcespil (madspild såvel som andre former for spild i husholdningen). Synes dine "tøm-køleskabet"-indlæg er inspirerende.
  Glæder mig til at følge din blog.

  SvarSlet
 26. Deltager meget gerne i din Give Away :-)
  http://likebree.kaashalvorsen.dk/

  SvarSlet
 27. Hej. Sikke en lækker blog du har, jeg syntes virkelig at du laver noget lækkert bageværk, især dine ciabatta brød, de ser meget indbydende ud :) Dem må jeg prøve at lave en dag. Jeg har meldt mig som fast læser af bloggen.

  SvarSlet
 28. Hej

  Har lige fundet din blog. Jeg vil studerer dine madplaner nærmere. Elsker madplaner:-)

  Og bogen har jeg ønsket mig i fødselsdagsgave.... -Men fik den ikke:-(

  Kh
  Hanne

  SvarSlet
 29. Yes, kan lige nå at være med :D
  Vil super duper gerne vinde denne fine præmie

  SvarSlet
 30. Wøps! Jeg elsker madblogs! Dit indlæg om revet ost var en genial reminder, for ikke nok med, at ost og jeg er like this (krydser fingrene på vielskerhinandenmåden), så mindede det mig også om noget, jeg havde glemt, nemlig at man jo også kan fryse friske krydderurter, hvis man har for meget fx fra sin velvoksne basilikum, som man ikke lige får spist - og det havde jeg glemt at jeg skulle huske at man kunne! OG det med ost er også bare skidesmart :-)

  Nåmen, jeg er vist nr. 51, der liker, håber jeg stadig kan være med i din konkurrence. Det virker som en temmelig spændende bog - én som min selvforsyningskæreste sikkert ville finde kærkommen at have på
  boghylden :-)

  SvarSlet
 31. Mums ! der er meget lækkert mad på din blog. min ynglingsret er nok jordskokkesuppe ! den er lækker ! tak for en god blog

  SvarSlet