Farmors opskrifter fra 1946

onsdag den 16. maj 2012

Ovnbagte grønne bønner


Forleden så jeg på en anden blog (hvor… kan jeg desværre ikke huske) et indlæg om bagte bønner J Og jeg har stadig fryseren fyldt med bønner fra sidste års høst, så det var oplagt, at det skulle afprøves.

Bønnerne kom direkte fra fryseren over på en bageplade… og blev vendt i en anelse olie og et ordentligt drys salt. Ved siden af asparges kartofler med bacon… i tilfælde af, at bønnerne ikke skulle gå hen og blive et hit, men… det gjorde de nu J

De fik 40-45 minutter ved 200 grader. Vend dem flere gange undervejs… og vip evt. bagepladen, så baconfedet fra kartoflerne løber ned i bønnerne.

Jeg serverede dem i bedste Stop Spild Af Mad stil med rester fra køleskabet… fyldt kyllingebryst og radise tzatziki

Note: Selvom bønnerne ikke ligefrem er øjne-guf… er de en fryd for ganen. Der skal eksperimenteres med andre smagsvarianter og en form for dyppelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar