Farmors opskrifter fra 1946

onsdag den 1. august 2012

Klidmoster.dk

Klidmoster.dk er en af de blogs, der altid popper op, hvis man som jeg, støvsuger nettet for inspiration. Malou har en hel hær af faste læsere, som gerne svinger forbi og kommer med en positiv kommentar… i princippet ville det undre mig, hvis du ikke allerede kender bloggen J

Hendes holdning til Stop Spild Af Mad, går rent ind hos mig J alt er gennemtænkt og alt bliver brugt.

Men også hendes holdninger til økologi, er værd at læse om. Det er yderst sjældent, hun går på kompromis… og skriver hun en anmeldelse af restauranter eller produkter, lægges der heller ikke fingre imellem.  

Kærligheden til mad og madlavning er slet ikke til at tage fejl af… og jeg tror simpelthen ikke, at der er plads til ret meget andet i hendes hoved.

Desværre er blogland ikke kun et positivt sted… Malou får også en del drag over ryggen, på grund af hendes levevis. Om de er berettigede eller ej… vil jeg slet ikke tage stilling til, men tror i bund og grund det udspringer af en eller anden form for misundelse.

Jeg vil bare sige… ”thumbs up” for Malou… og håber hun fortsætter sin blog i samme stil, mig har hun i alt fald hængende.

Alle billeder er lånt fra Klidmoster.dk

4 kommentarer:

 1. Aww, tusind tak for de søde ord. Jeg er glad for at du kan lide min bette blog :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det kan jeg... helt sikkert ;-D

   Slet
 2. Og så er hun så herlig skør, og dejlig at være sammen med ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja se, det kunne jeg så godt forestille mig ;-D

   Slet