Farmors opskrifter fra 1946

torsdag den 29. november 2012

På grænsen…

til rødhåret hysteri… aaaaarrrggghhhh L

Undskyld mit ordvalg… men for fanden da!!! Nu knækker filmen snart for mig.

Først… kan jeg ikke komme på nettet i en uge (det trak tænder ud)

Bagefter… pådrager jeg mig en mega forkølelse, så jeg må sygemelde mig…

Sidst men absolut overhovedet ikke mindst… nu er der åbenbart ikke mere lagerplads på min blog… og hvad er en blog uden billeder? For mit vedkommende, en blog jeg ikke gider læse.

Og hvad kan jeg så gøre ved det?? Købe lageplads, men er det virkelig min eneste udvej?? Med hensyn til lagerplads… er det så pr. måned eller…??

Det er virkelig skod. Føler mig amputeret, når skidtet ikke gør, som det plejer L

12 kommentarer:

 1. Det er desværre rigtigt hvad man siger "en ulykke kommer sjældent alene" :o( Håber at du kommer dig hurtigt over forkølelsen.

  Jeg må indrømme, at da jeg løb tør for plads købte jeg ret hurtigt mere plads. Det er ikke så forfærdeligt dyrt, og som du siger er en blog uden billeder ikke meget værd :o/ Jeg mener at mit måske er pr. år, men synes jeg har hørt nogle snakke om pr. måned.

  SvarSlet
 2. http://frafroetilblomst.blogspot.dk/2012/11/spar-plads-spar-penge-min-lsning-pa-1.html

  en hjælp her

  SvarSlet
 3. Hej Mini-hakker,
  Jeg er for nylig løbet ind i samme problem med pladsen, rigtig irriterende. Indtil videre har jeg brugt tid på at skifte de store billeder ud med mindre i de gamle indlæg, men det er noget af et arbejde. Måske skulle man se lidt mere på Goggle+ som der bliver skrevet om i ovenstående link.

  SvarSlet
 4. Synes at du skal læse Sus' forklaring og løsning - du finder link under Bloghjælp på min blog...

  SvarSlet
 5. Nu har jeg læst det indlæg, Helle henviser til. Jeg ændrer også opløsning på alle mine billeder, som jeg lægger på bloggen. Men jeg bruger ikke Picasa eller andre lignende. Jeg har mine billeder i min comp og bruger PicMonkey til at redigere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Elena

   har du tjekket om du nu ikke skulle have en picasa for når en blogger på blogspot ligger billeder ind har man ikke et valg om hvor ens billeder ligger sig helt automatisk ??? for når du uploader et billede på din blog så ligger det sige i et picasa-album helt af sige selv ...

   Slet
  2. Jeg ved ikke rigtigt hvordan jeg kan tjekke det... Jeg havde installeret Picasa en gang for "100 år siden", da jeg startede min blog. Men jeg kunne ikke lide at den blandede sig for meget i hvordan mine billeder skulle se ud, så jeg slettede den fra min comp og brugte aldrig mere...
   Har du et tip til hvordan jeg kan tjekke det? Og tak for at du gør mig opmærksom på det. det kan godt være at jeg tager det alt for roligt ;o)

   Slet
  3. Elena ... jeg er ked af at sige det men picasa er en del af bloggen har ikke hørt at ingen ikke har den ... og den forsvinder ikke fordi du sletter den fra din computer desværre .. du er nok nødt til at finde en måde at finde ind på den igen for at se hvor meget plads du har tilbage ...

   prøv at find dit album her https://picasaweb.google.com/home

   Slet
  4. Øv.. Jeg tænkte nok at det var for let... Jeg kigger på det - tak!

   Slet
 6. Prøv lige at søge på Bettys blog - hun har netop været igennem det samme. Er ret sikker på at hun købte mere plads, men der findes andre metoder, hvilket også omtales på hendes blog.

  SvarSlet
 7. Jeg er selv stødt på samme problem, og haft problemer med at købe ny lagerplads. jeg bruger normalt mozilla, men da jeg brugte explorer, ville betalingen gerne gå igennem, nu har jeg så problemer med at mine nye billeder ikke vil uploades.
  et andet fif jeg har fået er at gøre sine billeder mindre igennem resizer program, inden de ligges ind på bloggen, så løber man ikke tør så hurtigt.

  Jeg har læst mig frem til at førhen trak de om året, men nu trækker de pr. måned, jeg købte den mindste mener den hed 25 GB til ca. 3 dollar/mdr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej alle I søde mennesker
   Tak for hjælpen ;-D

   Slet