Farmors opskrifter fra 1946

lørdag den 5. april 2014

Coleslaw


Coleslaw skal altså helst smage, som den man får på grillbaren. Opskriften her rammer forbavsende tæt. Fedtfattig er den ikke... men til gengæld har den, den helt rigtige smag. 

Til 2 personer:
2 dl snittet hvidkål
2 dl revne gulerødder

Dressing:
1½ dl mayonnaise
1-2 spsk. eddike
1-2 spsk. sukker
1 knivspids salt

Mayonnaise, eddike, sukker og salt piskes godt sammen. Og smages til.
Gulerødder og hvidkål vendes med dressingen.
Lad trække minimum 30 minutter.




4 kommentarer:

  1. Tak! ;o)
    Jeg har brugt opskriften med creme fraiche og sennep, men synes at den smagte forkert... Tænkte at der skulle eddike til, med vidste ikke hvor meget..

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Elena

      Håber min opskrift kan hjælpe dig til at finde din favorit.

      - Pia

      Slet
    2. Nu har jeg prøvet din opskrift - det er klart min favorit :o)

      Slet
    3. Hej Elena

      Weee det er jeg glad for :-D

      - Pia

      Slet