Farmors opskrifter fra 1946

fredag den 1. april 2016

Braiseret spinat med svinekød - Den gamle patinerede opskrift


Så skete det... langt om længe. Den gullige opskrift fra køleskabslågen, som har hængt der i mindst 5 år, altså bortset fra, når lågen skulle gøres ren, er afprøvet og godkendt :-D


Desværre var det hørfrø... og ikke sesam jeg havde i skabet, så dem måtte vi drømme os til. 

Skulle jeg sætte en enkelt lille fedtet finger på opskriften, så var den manglen på væde. 1-2 dl fløde eller bouillon ville have gjort underværker, for retten virkede en anelse "tør".


5 kommentarer:

  1. :-D hvor jeg kender det med at gemme opskrifter til afprøvning. Efter at de nu har ligget urørt i 3 overfyldte bedrollere på 1. salen i årevis, så bliver de nu sorteret med hård hånd og smidt ud :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Ha ha ha... hvis du mener... med let blød håndled (som B siger) er vi på samme boldgade. Man skal ialtfald aldrig begynde at læse opskrifterne, mens man smider ud, for så kommer de bare over i en anden dynge :-D

      Da jeg fik mit (skralde)bogskab... var det meningen, jeg skulle smide ud med hård hånd, men jeg fik næsten plads til det hele og alle bøgerne står nu i snorlige rækker :-D

      Slet
    2. Aldrig læse opskrifter ved udsmid - Enig det er den værste fælde at gå i :-D

      Åhh hvor jeg kender det med bøgerne osse, men har faktisk planer om at alle mine krimier skal sælges og der skal ryddes kraftigt ud i kogebøgerne osse. Har Mofibo og nærmest alle opskrifter findes jo online idag

      Slet
    3. Det er helt rigtig, at alt findes på nettet... meeen det kan stadig ikke måle sig med hyggen af en god kogebog på sofaen :-D

      Slet
    4. Nej det er rigtig, derfor skal de allesammen heller ikk væk

      Slet