Vi starter med
kyllingebrysterne… de blev skåret på langs, smurt med hvidløgs flødeost og dænget
til med soltørrede tomater.
De blev lukket sammen og
fik en overfrakke af bacon på… vupti, det er der ingen ben i J
Dertil fik vi radise
tzatziki. Læs mere her
og speltkerne-pande.
Jeg har vist altid haft et
lettere anstrengt forhold til speltkerner… udseendet som minder mig om guldkorn,
tiltaler mig J dog gør smagen af… spånplade… helt sikkert, at vi
sjældent får det. Har altid serveret dem, som jeg ville serverer ris.
Men… jeg havde en bøtte
kogte kerner stående i køleskabet, som efterhånden skreg højlydt på at blive
til menneskeføde. Og madspild
skulle de i alt fald ikke ende som J
Så hakkede rødløg,
snittede champignon… fik en god tur på panden, inden de fik følgeskab af kernerne.
Og som rosinen i pølseenden… ærter, friskkværnet peber og salt. Seriøst… det
blev overraskende lækkert, jeg kunne dog godt have brugt lidt ekstra farve, for
ligefrem pænt… det kan man ikke kalde det J
Speltkerner får afgjort en
ny chance J
Uhm, lige en opskrift efter mit hjerte. Den skal på listen over opskrifter, der skal prøves.
SvarSletJeg syntes, det smagte godt... så håber det også smager dig :-D
Sletmums det ser godt ud... har nogle speltkerner liggende tror jeg, måske jeg skulle forsøge mig med dem igen :)
SvarSletKH Micha
Du kan roligt gå igang... jeg er ialtfald ikke helt færdig med speltkerner endnu ;-D
Slet