Farmors opskrifter fra 1946

tirsdag den 15. maj 2012

Radise tzatziki


I øjeblikket får man nærmest store bundter radisser smidt i nakken… hvilket jo er skønt. Gad egentlig godt vide, hvor mange lande… der kan bryste sig ved at have grønsager i nationalfarven J

Normal laves tzatziki med græsk yoghurt… meeen jeg kan ikke fordrage det stads L Næhh må jeg bede om cremefraiche med minimum 18%

Riv radisserne groft… drys med 1 spsk. salt og lad dem trække 15 minutter, hvor de vendes et par gange. Hæld dem i en si, så væden kan løbe fra… alt under en time er sjusk, for de smider meget væske.

Pres 2 fred hvidløg i en passende mængde cremefraiche 18 eller 38%.

Bland de to ting sammen… og smag til med salt.

Note: Lækker knasende og spids tzatziki, der specielt vil gå rigtig godt med sommerens grillmad.

Husk: Tjek i øvrigt min Give-away


Ingen kommentarer:

Send en kommentar