Farmors opskrifter fra 1946

onsdag den 6. marts 2013

Konfirmation i maj

I maj måned skal kærestens nevø konfirmeres og da jeg blev spurgt, om jeg ville hjælpe med stå for maden, sagde jeg selvfølgelig ja J Det er en fed udfordring, hvor jeg kan få lov at dirigerer folk rundt efter behag og desuden genopfriske nogen af mine gode gamle opskrifter, som jeg ved er et hit. Selvfølgelig skal der også noget nyt på tapetet…

Vi bliver omkring 40 personer og konfirmanden har selv valgt menuen (som er blevet ændret op til flere gange)ud fra hvad han har smagt hos os… og ud fra hvad han kan lide. Man kan vist godt kalde menuen for 80’er agtig uden at fornærme nogen J

Forretterne:

Tun mousse m. æg
Dertil brød og krydderurtedressing

Hovedretterne:

Hamburgerryg, kalvefilet og en eller anden form for kylling
Dertil… flødekartofler, græske kartofler, Tzatziki,  broccolisalat, tomatsalat m. mozzarella, en grøn blandet salat. En dressing, brød og 2 slags kryddersmør.

Dessert:

Her har konfirmanden valgt abemad, dog uden at råcremen skal røres i… hm?? Forslag til hvordan den kan laves om formiddagen uden at blive brun??  

Skrub-af-mad:

Gulerodssuppe og igen med brød.

Jeg syntes, det er en rigtig fin menu, han har valgt… det er i alt fald ikke en, jeg bliver ”svedt” over, at skulle stå for J

2 kommentarer:

  1. Hej

    Du kan koge en sukkermarinade med citronsaft og evt. lidt kanelstænger (lidt!!) afkøle den. Hvorefter frugten kan skåres op og kommes i. Jeg synes banan bliver grimt.... Lige inden serveringen kan du vende nogle friske jorbær i. Det ser smukt ud og smager:-)

    bare en ide:-)
    Kh
    Hanne

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Hanne :-D

      Tak for din ide... men dur det også, når der skal råcreme til?

      - Pia

      Slet