Farmors opskrifter fra 1946

søndag den 27. september 2015

Herre-god kotelet med lækker topping


Så stod der igen kotelet på menuen :-D Og i øjeblikket er det skiver fra nakkekam tilberedt i ovnen, der hitter... og med skøn topping, bliver den aldrig tør.

Herre-god ovn kotelet:
1 god kotelet pr. person... gerne med skaft
2-3 skiver ost
1 stort løg
2-3 spsk. kapers

Dup koteletterne tørre i køkkenrulle... dog skal du huske, 
KØKKENRULLE LAVET AF GENBRUGSPAPIR BØR IKKE ANVENDES TIL MADVARER!!! 
Krydr koteletten og give den et par minutter på hver side, på en glohed tør grillpande
Steg løgene bløde og klare i en lille smule smør
Læg koteletterne i et ildfast fad
Læg skiver af ost på
Top med de bløde løg... og drys gavmildt med kapers
Giv koteletterne 10 minutter i en 200 grader varm ovn
Server med ovnbagte kartofler og lækker salat

Note: Spar på saltet på koteletterne. Kapers er salte nok til, jeg vil vove den påstand, at mere er unødvendigt :-D



Ingen kommentarer:

Send en kommentar