søndag den 6. marts 2016
Pastatærte uden bund
Pastatærte uden bund er en nem pastaret, som selv børnene kan få succes med. Jeg vil dog opfordre til, at der bruges en pasta, der ikke er hul, så æggemassen lægger sig udenom istedet for indeni :-D
Pasta-tærte
til 4 personer (hvis den serveres med salat)
Kogt pasta evt. en rest fra forgående dage
1 gulerod
1-1½ rød snackpeber
1 løg
150-200 g bacon i tern
4 æg
2 dl cremefraiche
Ost i de mængder, der foretrækkes
Salt og peber
Steg bacontern sprøde på en pande... uden fedtstof
Skær gulerod og snackpeber i små tern
Hak løget groft og svits det kort på panden, når baconen er færdig
Forvarm ovnen til 200 grader
Bland pasta, grønsager og bacon... og hæld det i en smurt tærteform
Pisk æg og cremefraiche sammen med salt og peber... vær dog varsom med salt, når du bruger bacon
Fordel osten over tærten og hæld æggemassen på
Bages i 30 minutter... hvorefter den skal stå i 5 minutter, for at sætte sig
Noter:
Som så ofte før... kan der bruges grønsager efter smag.
Bacon kan udskiftes med kylling, en rest kotelet eller steak.
Æggemassen passer til en tærteform 26 i diameter.
Etiketter:
Bacon,
Billig mad til to,
Frokostretter,
Hovedretter,
Pasta-retter,
Tærter,
Æg
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
God idé - må lige have i baghovedet til næste gang vi har for meget pasta
SvarSletOg... har man ikke altid det?? :-D
SletHmmmmmm....JO :_D
SletØhhh hvad for en ost? Du skriver fordel osten, men der er ikke ost i ingredienserne??
SvarSlet