torsdag den 23. august 2018
Super lækker bøf stroganoff
Jeg elsker simre retter... hvor saft, kraft og smag kommer til sin ret. Til denne opskrift, har jeg skelet til Frk. Jensens, som sikkert aldrig går af mode.
Bøf stroganoff
Til 4 personer:
500 g skært oksekød i strimler
Smør
100 g bacon i tern
2 grofthakkede løg
250 g champignon i karte
2 tsk. paprika
3 dl vand + lidt koncentreret oksefond
70 g tomatpasta
1½ dl fløde
1 dl cremefraiche 18%
2 tsk. mel
Smag til med salt og peber
Brun kødet af flere omgange i smør... og læg til side
Svits bacon, løg og champignon i gryden i ca. 5 minutter
Kom kødet tilbage i gryden... og rør det godt sammen
Tilsæt paprika og tomatpasta midt i gryden... og lad det "bide" i bunden
Hæld vand og fond på... og lad retten simre i 1½ time
Pisk fløde, cremefraiche og mel godt sammen... og hæld i gryden
Lad simre i 5 minutter under omrøring... og smag til med salt og peber
Server med kartoffelmos og syltede rødbeder
Etiketter:
- Simre-retter,
Hovedretter,
Skært oksekød
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Me never say to them just what exactly steps with it meant for nonetheless make clear they will should really rip away about that they need. https://imgur.com/a/CpwrN6P https://imgur.com/a/tT5jwdp https://imgur.com/a/3CcGN7C https://imgur.com/a/f9c5EdQ https://imgur.com/a/rOcxk42 https://imgur.com/a/a3lf3Bu https://imgur.com/a/rKLDffZ
SvarSlet