Beslutningen om at der skal tømmes ud i frysere, køleskab og køkkenskabe… er ok, men hvor er det hårdt, når man så lige skal forbi Føtex efter kattemad. Jeg kunne nemt have smidt mange ting i kurven… men nej… den står på rester og slatter J
I fryseren var der 3 kyllingebryster… uden at rødme… rester af tømmermænds mad (læs grillkylling m. fritter)
Der var en halv pose spinat (brugte dog kun halvdelen)
I køleskabet… en slat fløde, soltørrede tomater i olie.
Og det var hvad retten bestod af + selvfølgelig pasta… af den helt billige slags, jeg normalt bruger til Karry-kål m. oksekød
Kyllingebrysterne skæres i tern og hældes i et ildfast fad.
Ovenpå fordeles optøet spinat… den skal være våd.
Soltørrede tomater skåret i mindre strimler lægges på… brug gerne et par spsk. af olien.
I med en slat fløde… det skal ikke dække. Og krydr med friskkværnet peber, chiliflager og Himalaya-krystalsalt
Fadet sættes i ovnen ved 200 grader i 30-40 minutter.
Så skal der bare koges pasta J
Det blev faktisk rigtig godt… og jeg fik ”aflivet” lidt rester og slatter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar