Farmors opskrifter fra 1946

fredag den 4. november 2011

Karry-kål m. oksekød


Jeg kalder det nu: ”Alt i en gryde”… det sælger bedre end noget med kål J Den kan laves i et utal af varianter… og nemt det er det.
Svits karry af i olie og tilsæt hakket oksekød.

Brun det godt… og tilsæt strimlet hvidkål (samme mængde som oksekød). Lad det stege sammen i 10 minutter.

Tilsæt blandede suppeurter i samme mængde som hvidkål … hæld vand på så det lige dækker og lad simre ½ time.
Så skal der pasta på (halvt så meget på, som af de andre ingredienser)… brug bare den billigste, den koger nemmest ud J Kog til pastaen er mør. Har du kommet for meget vand i… lad det koge videre uden låg, så væden kan fordampe. Smag til med salt og peber.
Server retten i dybe tallerkner med syltede rødbeder… hurtig, sund og billigt  J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar