Forleden var jeg så heldig
at få en pose friskopgravede jordskokker foræret. Jaaa… jordskokke-suppe skreg
mit lille mad-hjerte J
500g jordskokker
100g gulerod200g kartofler
1 rødløg
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
Alle grønsagerne skrælles
og skæres i mindre stykker.
Svitses kort i olie sammen
med koriander og spidskommen.
Vand hældes på til det
lige dækker… tilsæt evt. en grønsags bouillon terning. Lad grønsagerne simre
til de er godt møre.
Blend suppen… smag til med
salt, peber og øko-citronsaft og vend 2 spsk. cremefraiche 18% i suppen.
Server suppen med tørstegt
bacontern og klippet purløg på toppen… og øko-citron både til fri afbenyttelse.
Note: Rigelige mængder
citronsaft gør noget rigtigt godt for suppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar