Pyyhhh… efter en lang
weekend der udelukkende stod i den pukkelryggedes tegn, er det eneste der kan
tiltale nemt mad, sofa og husalter J
Det har været en rigtig dejlig weekend med konfirmation og fødselsdag… god mad
og rigelige mængder alkohol. Men det hævner sig…
En svinemørbrad røg ud af
fryseren. Skåret i tykke bøffer… og kanten trillet i grillkrydderi og peber Mix.
Så kom de på panden… stegt i smør 3-4 minutter på hver side.
Grønne asparges blev
skyllet, fik brækket den træede ende af… hvorefter de blev overhældt med
kogende vand. På med en overfrakke af bacon… og i ovnen ved 250 grader ca. 10
minutter.
Serverede de lækre bøffer
med kartoffelmos den nemme...
pandesmør og råsyltede rødløg
. Det var næsten for nemt… men også kun næsten J
åh mums det ser godt ud. Jeg elsker asparges med bacon omkring :-)
SvarSletOg kartoffelmos :-)
Lene
;-D Det gør jeg også... slevom jeg "snød" med pulver-mos ;-D
Slet