Dagens Stop Spild Af Mad
tallerken.
Sammenkogt… er genialt,
når man har lidt af dit, en del af dat… og et godt basislager.
Jeg havde to små
koteletter, lidt peperoni, 2 løg, lidt rødt peber, hvidløg, en slat fløde, en
moden ananas, 4 soltørrede tomater i olie og stødt koriander, spidskommen,
friskkværnet peber… vær varsom med salt, når du bruger peperoni.
Det hele blev skåret i
mindre stykker og svitset i olien fra de soltørrede tomater… inden der kom
fløde på og retten fik lov at simre, mens jeg kogte jasminris tilsat gurkemeje
for synets skyld. (20 minutter)
Yderligere havde jeg en
lille smule syltede snackpeber
, lidt radise tzatziki
og resten af den modne ananas, jeg ikke kom i den sammenkogte.
Mums det smagte godt J Kærestens kommentar: ”Er der nok, så vi kan få rester
af resterne i morgen?” Og ja… det er der, jeg døjer med at lave mad i
størrelsesordnen to stk. Men pyt… det klager han aldrig over, desuden er det
nemt frokost efter en tur i mikroovnen.
Øj hvor lækkert - det er skønt at få noget dejligt ud af sine rester
SvarSletX
Margit
Helt sikkert :-D jeg hader at smide mad ud, selvom jeg selvfølgelig ikke er hellig...
Slet