Forleden så jeg på en
anden blog (hvor… kan jeg desværre ikke huske) et indlæg om bagte bønner J Og jeg har stadig fryseren fyldt med bønner fra
sidste års høst, så det var oplagt, at det skulle afprøves.
Bønnerne kom direkte fra
fryseren over på en bageplade… og blev vendt i en anelse olie og et ordentligt
drys salt. Ved siden af asparges kartofler med bacon… i tilfælde af, at
bønnerne ikke skulle gå hen og blive et hit, men… det gjorde de nu J
De fik 40-45 minutter ved
200 grader. Vend dem flere gange undervejs… og vip evt. bagepladen, så
baconfedet fra kartoflerne løber ned i bønnerne.
Jeg serverede dem i bedste
Stop Spild Af Mad stil med
rester fra køleskabet… fyldt kyllingebryst
og radise tzatziki
Note: Selvom bønnerne ikke
ligefrem er øjne-guf… er de en fryd for ganen. Der skal eksperimenteres med
andre smagsvarianter og en form for dyppelse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar