Jeg havde forkøbt mig i rødløg… og af en eller anden
grund, bliver de altid hurtigere dårlige end de hvide, så jeg besluttede mig
for, at forsøge med syltning. Enkelt og nemt… og ikke med en ingrediensliste på
længde med et maratonløb
Lage til et mellemstort glas:
2½ dl eddike
2½ dl sukker
1½ tsk. salt
10 peberkorn
Kog ingredienserne til lagen, mens du skære 4-5 løg i
tynde ringe
Læg løgringene i det rene glas
Hæld lagen over løgene og luk med det samme
Du kan evt. si peberkornene fra
Stil glasset på køl, når det er afkølet
Du kan allerede begynde at spise af løgene samme dag… men
de smager dog allerbedst, hvis de får lov at trække en 1½ uges tid
Knasende lækre med en let pikant prikkende smag. Eneste
negative detalje… de bliver spist alt for hurtigt!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar