Farmors opskrifter fra 1946

tirsdag den 1. maj 2012

Råsyltede rødløg


Jeg havde forkøbt mig i rødløg… og af en eller anden grund, bliver de altid hurtigere dårlige end de hvide, så jeg besluttede mig for, at forsøge med syltning. Enkelt og nemt… og ikke med en ingrediensliste på længde med et maratonløb

Lage til et mellemstort glas:
2½ dl eddike
2½ dl sukker
1½ tsk. salt
10 peberkorn

Kog ingredienserne til lagen, mens du skære 4-5 løg i tynde ringe
Læg løgringene i det rene glas
Hæld lagen over løgene og luk med det samme
Du kan evt. si peberkornene fra
Stil glasset på køl, når det er afkølet
Du kan allerede begynde at spise af løgene samme dag… men de smager dog allerbedst, hvis de får lov at trække en 1½ uges tid


Knasende lækre med en let pikant prikkende smag. Eneste negative detalje… de bliver spist alt for hurtigt!!





Ingen kommentarer:

Send en kommentar