Farmors opskrifter fra 1946

onsdag den 2. maj 2012

Syltede røde snack-peber


300g snack-peber
1 liter vand
1 spsk. salt
Peberne skæres i grove strimler og lægges i saltvand i 2-3 timer i køleskabet.

Lage:
3 dl eddike
250g sukker
20 peberkorn
5 enebær
Atamon

Giv lagen et opkog… og tilsæt atamon efter anvisning på flasken.

Hæld saltvandet fra peberne… og skyl dem hurtigt under koldt vand.

Hæld peber og lage på skoldede rene glas… og luk straks.

Efter 1½ uges tid… er de syltede røde snack-pebre klar til at kaste for glubske ulve J Nøøøj hvor blev de gode. Om de slog mit forsøg med råsyltede rødløg ?? Jeg kan ærligt talt ikke vælge en favorit J

Note: Igen… når man nu skal sylte, så lav en ordentlig røvfuld J Jeg ville ikke fortrække en mine ved at give et glas væk i værtindegave J

Ingen kommentarer:

Send en kommentar